Renault je osvježio cjelokupnu ponudu modela Mégane: Berline, GrandTour, R.S. Line, R.S. i R.S. TROPHY, a sada nudi i hibridni motor u inačici Mégane E-TECH Plug-in. Svi u prodaju dolaze ovog ljeta

Renault je objavio kako je potpuno obnovljena njihova paleta jednog od najpopularnijih modela, Mégana. Otkako je prvi puta predstavljen 1995. godine, četiri generacije ovog modela prodane su u 7 milijuna primjeraka diljem svijeta.

Novi Mégane nudi obnovljen i suvremeniji kokpit, opremljen 9,3-inčnim zaslonom multimedijskog sustava i 10,2-inčnim zaslonom instrumentne ploče sa svim značajkama multimedijskog sustava Renault EASY LINK. Ergonomično sučelje ovog sustava još je funkcionalnije i praktičnije, a kao nadahnuće u njegovu oblikovanju poslužio je način uporabe pametnih telefona.

Autonomija razine 2

Dostupni su novi sustavi za pomoć u vožnji koji povećavaju sigurnost i udobnost svih putnika. Među njima je i sustav za pomoć u vožnji autocestom i u prometnim gužvama. Riječ je o autonomnom sustavu 2. razine koji pridonosi bezbrižnosti i udobnosti za upravljačem.

Novi Mégane ističe se i novim LED svjetlima Pure Vision koja povećavaju vidljivost i udobnost u vožnji.

E-TECH Plug-in: prvi hibridni Mégane

Renault je u novi Mégane odlučio ugraditi i punjivi hibridni motor E-TECH Plug-in, snage 160 KS. Nova tehnologija koja se temelji na prikupljanju

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen