Kako smo već najavili, Digitalna karijera nastavlja se u online izdanju na hrvatskim fakultetima kako bi vam pokazali da poslodavci koji traže nove talente nisu nestali s otkazanim događajima.

Prvi na redu je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu čiju smo virtualnu Digitalnu karijeru zabilježili 19. listopada, u sklopu njihovog Tjedna karijera!

Netokracija je još u svibnju organizirala digitalni meetup s FOI-jem kako bi pomogla povezati studente i poslodavce u doba krize. Vraćamo se i ove jeseni uz uspješne hrvatske osnivače i IT stručnjake.

Na meetup s uspješnih hrvatskim IT tvrtkama

Na FOI meetupu 19.10. u 11:30 tako ćete imati priliku čuti uspješne priče koje se nastavljaju pisati i u ovim izazovnim vremenima. Svoja iskustva na panel raspravi prenijet će vam osnivač Circuitmessa Albert Gajšak, Infinumov Nikola Kapraljević, Katarina Lovrenčić iz Infobipa, a uskoro ćemo najaviti i kojeg gosta iznenađenja. A raspravu će moderirati Netokracijin Ivan Brezak Brkan.

Njihove priče u krizi?

Albert u 2020. aktivirao je s timom najambiciozniji model za Circuitmess hardver do sada – okrenuli su se pretplatama i razvalili crowdfunding kampanju s 408 tisuća dolara. S druge strane, Infinum je

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen