Seat je predstavio novi Leon, svoj najsigurniji, najpovezaniji model ove serije do sada, uz pet varijanti klasičnog i tri razine elektrificiranog pogona

SEAT je u utorak u tvornici u Martorellu predstavio potpuno novi SEAT Leon. Ovo je poduzeće uložilo 1,1 mlrd. eura kako bi na tržište uvelo vozila s učinkovitijim motorima, novom razinom povezivosti i sustava potpora za vozača, izvrsnom dinamičnošću te estetskim značajkama koje privlače poglede, objavljeno je tijekom premijere.

Nova generacija Leona, istaknimo to odmah na početku, na hrvatsko tržište stiže u travnju.

SEAT Leon prodan je u više od 2,2 milijuna primjeraka tijekom svojih triju generacija. Četvrta je generacija dizajnirana i razvijena kako bi se nadovezala na izniman uspjeh ovog modela te ga odvela na sljedeću razinu kada je riječ o povezivosti, učinkovitosti, dinamičnosti i sigurnosti.

Novi SEAT Leon dizajniran je, razvijen i proizveden u Barceloni, i to u proizvodnim pogonima marke u Martorellu.  Temelj vozila je napredna platforma MQB Evo koja je pružila dimenzije, fleksibilnost i prilagodljivost koje su dizajnerskom timu bile potrebne da unesu poboljšani osjećaj proporcija dizajna nove generacije ovog modela.

Potpuno novi SEAT Leon nadovezuje se na atraktivnost svojeg prethodnika, no s ponešto moderniziranom vanjštinom vozila s poboljšanom aerodinamikom – koeficijent otpora zraka

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen