Na čelu američke svemirske agencije NASA, s promjenom vlasti u SAD-u, došlo je i do promjene vodstva. Kao aktualnog administratora NASA-e novi predsjednik Joe Biden imenovao je američkog političara, bivšeg zastupnika u Kongresu ali i bivšeg astronauta sa misija Space Shuttlea, Billa Nelsona. On je ovoga tjedna gostovao putem video veze na sveučilištu Virginia, gdje je dao intervju za njihovu političku školu i govorio o raznim temama.

Pri kraju tog razgovora upitan je i što misli o nedavnom izvješću posebne radne skupine za neobjašnjenje leteće fenomene, odnosno NLO-e. Podsjetimo, tijekom dva desetljeća u SAD-u je zabilježeno preko 120 incidenata u kojima su većinom piloti Mornarice vidjeli i snimili nepoznate letjelice koje su se ponašale neobično, i suprotno našem shvaćanju fizike. Izvješće ove radne skupine zaključilo je kako ove letjelice nisu rezultat testiranja neke tajne američke vojne ili druge tehnologije, ali nije ponudilo odgovore na ključna pitanja – što su to piloti vidjeli i odakle ono dolazi.

“Konstantno pratimo što se događa”

Nelson se u svojem objašnjenju pozvao na te zaključke i spomenuo čak oko 300 opažanja neidentificiranih letećih objekata. Kaže kako je i sam razgovarao s pilotima koji su takve incidente prijavili, i da oni ne mogu objasniti ono

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen