Nova godina donosi brojne nove trendove u svim područjima poslovanja. Posljednjih godina intenzivirale su se rasprave o efektivnosti clouda, što je rezultiralo zaključkom da je optimalno rješenje hibridan model koji inkorporira javne i privatne cloud modele i edge assets u postojeću jezgru. Ovakav inovativni pristup upravljanju podacima jedan je od pet novih trendova podatkovnih centara koje su identificirali stručnjaci iz Vertiva, globalnog pružatelja usluga kritične digitalne infrastrukture.

Najnoviji hibridni model omogućit će organizacijama da zadrže kontrolu nad osjetljivim podacima ne ometajući njihovu sposobnost da zadovolje potrebe uvijek rastuće potražnje potrošača za povećanim kapacitetom i mogućnostima.

“Novonastala ravnoteža nastaje u prostoru podatkovnih centara, dok se industrija nosi s izazovima kapaciteta i naprednim aplikacijama koje nameću potrebne izmjene. U isto vrijeme, brzina primjene postaje najvažniji element pri donošenju odluka u IT industriji te će samim time oblikovati ulaganja i inovacije u 2020. i nadalje. To će se manifestirati na mnogo načina, ali poruka koja se šalje dobavljačima podatkovnim centara je jasna i glasi: Status quo nije prihvatljiv”, rekao je izvršni direktor Vertiva, Rob Johnson.

Ovo je pet trendova podatkovnih centara koji će, prema Vertivu, oblikovati budućnost IT industrije:

  1. Hibridne arhitekture postaju sve poželjnije. Iako će cloud biti važan dio IT strategije većine organizacija, primjetna

    Nastavak članka … – Izvor članka

    Članci u istoj kategoriji:

      Nije pronađen