Start nove sezone je 13. prosinca

Najspektakularniji automobilski TV show na planeti svoju će novu sezonu započeti emitirati 13. prosinca na Amazon Prime Videu, no u prvom nastavku u glavnoj ulozi neće biti automobili nego brodovi

Grand Tour, automobilistički show koji se bavi svime, pa povremeno i automobilima, vraća se u svojoj četvrtoj sezoni na streaming uslugu Amazon Prime Video. Nova sezona počet će s emitiranjem sljedećega tjedna, u petak, 13. prosinca.

Kako je najavljeno krajem prošle sezone, Jeremy Clarkson, James May i Richard Hammond više se neće baviti studijskim emisijama, prilozima, recenzijama automobila i gostima. Sve nove epizode bit će njihovi megapopularni “specijali”, odnosno lude avanture snimane po cijelom svijetu.

[embedded content]

Za prvu su epizodu, u za njih tipično djetinjastoj igri riječi, nazvali “Seamen” i uputili se u Vijetnam. Zadatak im je prepoloviti deltu rijeke Mekong trima različitim brodovima. Vjernim će gledateljima već na prvu vjerojatno biti jasno kako je to završilo – a ako niste među njima, vjerujemo da će vam trailer koji prenosimo dati naslutiti da je ekipa Grand Toura “potonula do novih dubina”.

Trojica britanskih neiskusnih mornara u divljinama Vijetnama… kako bi rekao Clarkson – “Pa što

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen