Prije malo više od tjedan dana pisali smo o igrama koje nas najviše vesele ove godine, a na popisu od njih 20 našle su se i Final Fantasy VII Remake i Marvel’s Avengers. Obje su imale datum izlaska, novo i izuzetno lijepo izdanje kultnog RPG-a trebali smo zaigrati 3. ožujka, dok je nova igra s popularnim superherojima bila predviđena za 15. svibanj. Danas je izdavač Square Enix odgodio izlazak za obje.

Objave su stigle i putem društvenih mreža i putem službenih stranica. Za Final Fantasy VII Remake javio se producent Yoshinori Kitase koji je kao razlog naveo onaj standardni za odgode – dodatnih par tjedana za poliranje i dorađivanje radi kojeg će igrači dobiti najbolje moguće iskustvo. Uz to se naravno ispričao i zamolio za strpljenje, a novi datum izlaska je 10. travnja.

Final Fantasy VII Remake trenutno je najavljen samo za PlayStation 4, a osim toga će igra biti epizodičnog tipa. To znači da će svi oni koji nabave ovu igru sredinom travnja moći istražiti cijeli Midgar s Cloudom i ekipom, ali će za ostale sadržaje morati čekati.

Za obavijest o odgodi Marvel’s Avengersa pobrinuli su se suosnivači tima Crystal Dynamics, a razlog je isti kao i za Final

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen