Na 98. izdanju salona automobila u Bruxellesu, koji se održava od 10. do 19. siječnja 2020., CITROËN će u svojem izložbenom prostoru predstaviti SUV C5 Aircross Hybrid

Citroën već 100 godina svojim kupcima nudi pristupačna vozila, a u 2020. odlučio je ponuditi im pristupačna električna vozila, kažu iz ove francuske kompanije. Marka kreće u pohod na tržište električnih vozila predstavljajući svoj novi potpis “Inspirëd By You All” i svoj novi SUV C5 Aircross Hybrid, tiho gradsko vozilo s punjivim hibridnim motorom u klasi ë-Confort.

6 električnih Citroëna u 2020.

Ono obilježava prijelaz na proširenu gamu koja će, uz učinkovite i snažne motore s unutarnjim izgaranjem te posebna električna vozila, nuditi i potpuno električna vozila i vozila s plug-in hibridnim motorima. CITROËN će u 2020. u gamu dodati 6 električnih vozila. Svi novi modeli koje će Marka staviti na tržište imat će i električne izvedbe, što je pokazatelj doprinosa marke CITROËN odgovornoj energetskoj tranziciji čiji je cilj ima najvećem broju kupaca u središtu tržišta ponuditi vozila nadahnuta navikama samih kupaca, u svakom segmentu i na svakom tržištu.

[embedded content]

SUV C5 Aircross ovom izvedbom s plug-in hibridnim motorom zakoračuje u novu fazu programa Citroën

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen