Bizarna snimka događaja stiže iz Indije, gdje je kupac novog Volkswagen Pola preuzeo automobil i potom ga, pri malenoj brzini ali uz ponešto nesretnih okolnosti i mnogo nepažnje, izvrnuo na krov

Jedan je Indijac ovih dana dobio ključeve svojeg novog Volkswagen Pola, a salon u kojem ga je kupio organizirao mu je savršenu primopredaju. Okitili su automobil, parkirali ga na svečano mjesto za preuzimanje, okupila se obitelj… a kada je sretni vlasnik sjeo u svoj automobil sve je pošlo po zlu.

Srećom po nas, netko od prisutnih ove je trenutke snimao mobitelom, a u dvorištu salona postoje i nadzorne kamere, pa je nespretna prva vožnja dobro dokumentirana u obliku video zapisa.

Nestao u devet sekundi

Video ovog događaja odmah je počeo kružiti Internetom, što nije ni čudno. Od paljenja motora pa do okretanja Pola na krov na izlasku iz dvorišta prošlo je, provjerili smo, točno devet sekundi. Sretni vlasnik novog automobila pokušao je isparkirati se i sasvim oprezno izići na cestu, no pri prolasku kraj dvorišnih metalnih vrata zakačio ih je pod nezgodnim uglom i tako prevrnuo vozilo na krov, iako se pri tome kretao mizernom brzinom.

Je li uzrok tome neoprezna vožnja, neiskustvo, uzbuđenje zbog kupovine novog

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen