Telegram spada među popularnije messengere na mobilnim uređajima. Početkom 2018. imao je 200 milijuna korisnika, a u travnju 2020. dostigao je, pa i prešao brojku od 400 milijuna korisnika. Ovih dana stigla je znatnija nadogradnja koja bi mogla privući nove korisnike te ga približiti kralju mobilne komunikacije – WhatsAppu i njegovih 2 milijarde korisnika.

Najveća novost je mogućnost naprednijeg uređivanja video zapisa. Korisnici sada mogu prije slanja videa isti urediti tako da mu poboljšaju kvalitetu (svjetlinu, zasićenje boja i drugo) te nalijepiti mu koju od animiranih naljepnica, dodati tekst ili crtati po videu kako bi video postao zabavniji za krajnjeg primatelja.

Manje vični korisnici mogu uređivanje videa prepustiti samoj aplikaciji tako što će dvostrukim tapom na video pokrenuti automatsko poboljšavanje kvalitete. Od sada je moguće animirane naljepnice nalijepiti na bilo koji video ili fotografiju. Fotografije kojima se doda animirana naljepnica automatski će se spremiti u formatu GIF.

Kad smo kod GIF-ova spomenimo i kako je GIF panel dobio Trending odjeljak unutar kojeg se prikazuju najpopularniji emotikoni klasirani kroz tabove. Dodatno, poboljšano

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen