Google je prošlog tjedna predstavio Pixel 6 i Pixel 6 Pro, koji su se prema dosadašnjim testovima pokazali kao dobar izbor, pogotovo ako se uzme u obzir tvrtkin Tensor SoC i mnogobrojne značajke kamere kojima se ne može pohvaliti većina uređaja na tržištu.

No, standardni testovi kvalitete kamere ponekad znaju biti dosadni, pa se jedan YouTuber dosjetio zanimljivog načina na koji će provjeriti stabilizaciju slike. Naime, OriginaldoBo odlučio je pričvrstiti svoj Pixel 6 Pro pametni telefon za dron te ga malo „provozati“, prenosi Android Central.

„Pixel 6 Pro ima bolji dinamički raspon i stabilizaciju slike od mog GoProa“, napisao je OriginaldoBo uz videozapis letenja.

Pixel 6 Pro na dronu oduševio je korisnike Twittera, pa je OriginaldoBo objavio i nešto duži videozapis na YouTubeu, u kojem se može primijetiti da je telefon pričvrstio na ručno izrađeni dron pomoću nosača za stativ, što se na prvi pogled čini pomalo nestabilno, no odlično je odradilo posao.

[embedded content]

Podsjetimo, Pixel 6 i Pixel 6 Pro pogonjeni su Googleovim SoC Tensorom, koji je kod standardne verzije uparen s minimalno 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, dok jači model dolazi s 12 GB

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen