Sony nije imao baš najbolji početak novog tjedna. Sinoć kasno je jedan, navodno bivši, zaposlenik razvojnog tima Naughty Dog, koji nije uspješno riješio spor oko plaća, spojlao većinu radnje za The Last of Us Part II. Iako je većina snimki uklonjena, na raznim forumima, ako želite tražiti, još uvijek možete pronaći sve objavljene informacije. Igračima koji ne žele da im se pokvari priča preporučuje se da izbjegavaju Reddit i društvene mreže dok se stvari malo ne smire, zato što ima ljudi koji na sam spomen igre u komentarima ostavljaju spojlere.

Naughty Dog se nije službeno oglasio, potvrdio ili demantirao vjerodostojnost objava, ali je zato Sony imao potrebu objaviti novi datum izlaska, unatoč tome što je prošlog mjeseca rečeno da je igra odgođena do daljnjeg. Glavni razlog tada bio je da razvojni tim želi da svi igrači zaigraju ovu iščekivanu i brutalnu akcijsku igru u isto vrijeme, što pandemija trenutno komplicira zbog fizičkih kopija, samo izgleda da je sada to manje važno.

Putem službenog bloga dobili smo kratku informaciju da će The Last of Us Part II izaći 19. lipnja, a Ghost of Tsushima, najnovija igra razvojnog tima Sucker Punch, će sada stići nešto kasnije. Akcijska igra sa šuljanjem

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen