Jedan je Kanađanin potpuno pomahnitao kad je, prema pretpostavci policije, shvatio da prvo treba platiti gorivo, a potom ga natočiti u automobil. Njegovo divljanje snimljeno je nadzornom kamerom

U kanadskom gradiću Brandon, provincija Manitoba, policija je prije desetak dana pokrenula potjeru za vandalom koji je svoj bijes okomio na – benzinsku pumpu. Sve se dogodilo još 25. travnja, no nakon neuspješne potrage policija je bila primorana obratiti se javnosti kako bi netko eventualno prepoznao počinitelja i prijavio ga.

Kako bi, dakle, lakše pronašli čovjeka koji je rukama i nogama na sve moguće načine pokušao razvaliti crpku za gorivo na benzinskoj postaji, objavili su i prilično bizaran, ali i nesumnjivo zabavan video s “mjesta zločina” snimljen nadzornom kamerom.

Na snimci se vidi pomahnitali muškarac koji udara po aparatu za pumpanje goriva, a iz policije su u javnost iznijeli i vjerojatni motiv za ovo nedjelo. Muškarac je, prema njihovom mišljenju, kasno shvatio da mu pumpa neće isporučiti gorivo ako ga ne plati unaprijed, u željenoj količini i iznosu. Ovakav način rada benzinskih crpki nije neuobičajen u Kanadi, pa im nije jasno zbog čega ga je prepaid sustav za naplatu goriva toliko razljutio.

Nama se nekako logičnije čini da je on vjerojatno

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen