BMW je u središtu Zagreba predstavio treću generaciju modela X6, a koji se sada može kupiti u svim prodajnim centrima

Bavarski BMW je tijekom 2008. godine modelom X6 započeo novi segment vozila Sports Activity Coupé (SAC), koji je na jesenskom salonu automobila u Frankfurtu dobio treće izdanje. Sad je taj model stigao i u domaće prodajne salone, a BMW ga najavljuje kao ‘THE X6’.

Kako i priliči, premijeru je priremila tvrtka Tomić & Co. i okupila brojne uzvanike iz javnog života. Novi model suvremenog dizajna svojim ekstrovertnim izgledom, kojim dominira BMW ‘Iconic Glow’ prednja rešetka bubrega, vrhunskim performansama i ekspresivnim dizajnom, novi X6 učvršćuje svoju poziciju u ovom sve popularnijem segmentu.

Impresivan izvana, luksuzan iznutra, najsuvremenije tehnologije motora i šasije te s bogatom paletom inovativnih sustava za pomoć u vožnji i zabavi, novi X6 će svako putovanje učiniti nezaboravnim iskustvom. U usporedbi s prethodnikom, novi X6 je veći, ali smanjene mase. Međuosovinski razmak je za 42 mm (ukupno 297,5 cm) veći dok je duljina vozila povećana za 26 mm na 493,5 centimetara. Širi je za 15 mm, ukupno 200,4 cm, niži za 6 mm, ukupno 169,6 cm, dok je obujam prtljažnika veći za 30

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen