„Potpisivanjem na daljinu usklađenim sa zakonom omogućuju se potvrđivanje i razmjena e-dokumentacije na intuitivan način”, kaže Elvis Baltić iz tvrtke SETCCE, s kojim smo razgovarali o tome kako je uvođenjem elektroničkog potpisivanja dokumenata na daljinu moguće povećati prodaju i racionalizirati postupke.

Izvor: www.finance.si

Elvis Baltić, SETCCE

Ako ne prije, u vrijeme pandemije bolesti COVID-19 zasigurno ste se susreli s potpisivanjem na daljinu. Recimo, kada ste jednim klikom potpisali automobilsko ili neko drugo imovinsko osiguranje, potpisali pretplatu na novi paket telefonije ili televizije, a neki od vas možda su na taj način čak i otvorili nov bankovni račun. U tom slučaju bila je potrebna i videoidentifikacija tijekom koje kupac uživo razgovara s agentom koji ga vodi kroz postupak. Nakon toga slijedi potpisivanje dokumentacije na daljinu samo jednim klikom.

„Potpisivanjem na daljinu i videoidentifikacijom jednostavno možete održavati komunikaciju s postojećim kupcima i lakše privlačiti nove. Zato je izrazito povećana potražnja za objema tehnologijama koje omogućuju sklapanje poslova bez posjećivanja poslovnice ili izravnog kontakta s prodajnim zastupnikom”, govori nam Elvis Baltić, regionalni voditelj prodaje tvrtke

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen