Već svi znamo da je igraću godinu, a i godinu općenito, potpuno poremetio koronavirus, što znači da se razvojni timovi i izdavači moraju drugačije snalaziti za otkrivanje detalja o novim igrama. Svi sajmovi su otkazani ili odgođeni, čak i oni koji se inače održavaju u rujnu i listopadu, pa su u pripremi razne online konferencije i prezentacije. Microsoft je prošlu srijedu održao prvi veći Inside Xbox i održavat će ih svakog mjeseca dok nova konzola ne izađe. Sony navodno priprema svoju prvu prezentaciju u lipnju, EA će svoju održati 11. lipnja, PC Gamer također priprema svoju za početak lipnja, a Geoff Keighley je smislio cijeli festival koji će se održavati do kraja kolovoza.

Sada je svoje planove objavio i Ubisoft, koji je nedavno najavio novu igru u serijalu Assassin’s Creed i razljutio igrače prikazom novog trailera koji je trebao pokazati gameplay, ali nije. Na službenom blogu, kao i na društvenim mrežama, najavili su prezentaciju koju su nazvali Ubisoft Forward i obećali “ekskluzivne vijesti o igrama, najave i više”, a moći ćemo je pogledati 12. srpnja.

Vjerujemo da bi tog datuma mogli prikazati gameplay za Assassin’s Creed Valhalla, koji su igrači sada očekivali, a što drugo planiraju,

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen