Korištenjem novih tehnologija i digitalnih rješenja omogućeno je istraživanje i upoznavanje nove Kuge kao da se i sami nalaze u Ford salonu

U današnje vrijeme kad se mnogi (s razlogom) boje aktualne pandemije i prodavači traže nove načine kako doprijeti do svojih kupaca. Brojni saloni automobila ove godine su vrlo slabo posjećeni jer jednostavno mnogi ne obilaze gomilu salona kako bi razgledali vozila sa svoje liste želja.

U Fordu pak vjeruju kako je nova Kuga jak prodajni model čija era tek dolazi, a kako bi potencijalnim kupcima predstavili automobil koriste i moderne tehnologije i rješenja. Tako su pripremili 3D interaktivnu virtualnu prezentaciju. Rezultat snimki je 3D doživljaj Ford Storea te mogućnost razgledavanja i ulaska u potpuno novu Kugu kroz virtualnu 3D šetnju. Na ovaj način omogućeno je istraživanje i upoznavanje nove Kuge kao da se i sami nalaze u Ford salonu.

Dodana vrijednost virtualnom 360° 3D obilasku Kuge su i ‘oznake’ koje nose prepoznatljivi vizualni identitet Ford logotipa. Te ‘oznake’ sadrže tekstualne, audio, foto i video informacije koje ističu posebnosti novog modela. Tako virtualni doživljaj Ford prodajnog salona upotpunjuju i četiri promo videa nastala u suradnji s TV voditeljom Joškom Lokasom.

Sama virtualna

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen