Usain će, zajedno s Epsonovim pisačem EcoTank, biti glavna zvijezda TV promidžbene kampanje koja počinje krajem ovog tjedna u Ujedinjenom Kraljevstvu i Njemačkoj, a pojavit će se i na plakatima, na mreži u reklamnim natpisima na web stranicama, na prodajnim mjestima u velikim maloprodajnim objektima, kao i na društvenim mrežama diljem regije EMEAR. Usain će na svoj vedar i opušten način pokazati kako s Epsonovim pisačima EcoTank, bez spremnika s tintom i bez gnjavaže, možete biti opskrbljeni za do tri godine ispisivanja.

Od izlaska pisača EcoTank sa spremnikom za tintu velike zapremnine na tržište 2010. godine prodano ih je više od 60 milijuna diljem svijeta, što je kupcima uštedjelo do 90 posto na troškovima ispisa. Umjesto spremnika, pisači imaju bočice s tintom velikog kapaciteta. Epson je nedavno osvježio nagrađivani asortiman pisača EcoTank, čime je zaposlenim kućanstvima i malim uredima omogućio jednostavno ispisivanje po izuzetno niskoj cijeni po stranici. Svi novi Epsonovi pisači EcoTank opremljeni su tehnologijom ispisa bez upotrebe topline Micro Piezo, koja štedi energiju i resurse zbog manje učestalosti kvarova. 

Predsjednik Epson Europe, Yoshiro Nagafusa, komentirajući ovo partnerstvo rekao je: „Usain je savršen partner za nas! On je jedan od  najpopularnijih ljudi na svijetu i njegov zanimljiv karakter pomoći

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen