Jon Prosser, tehnološki analitičar i YouTuber s reputacijom pouzdanog leakera informacija vezanih uz Appleove proizvode, ovog je vikenda u javnost izišao s novom informacijom koja se tiče bežičnih slušalica AirPods. Prema njemu, Apple je još na otkazanom eventu 31. ožujka trebao, zajedno s iPhoneom SE, predstaviti i jeftiniju inačicu AirPodsa Pro. Kako te konferencije za javnost nije bilo, iPhone SE pojavio se u prodaji bez prethodnih najava, što bi se sljedećeg mjeseca moglo ponoviti i sa slušalicama.

Novi dodatak liniji true wireless stereo slušalica AirPods trebala bi biti njihova inačica AirPods Pro Lite (ili nekog sličnog naziva). O ovim se slušalicama u medijima špekulira već neko vrijeme. Šuškanja kažu da će se novi model cijenom smjestiti između standardnih AirPodsa 2 te najnovijih AirPods Pro slušalica, odnosno da će koštati između 159 i 249 dolara.

Za sada nije poznato koje bi funkcionalnosti Apple mogao izbaciti iz postojećih AirPodsa Pro kako bi ih učinio jeftinijima u “Lite” varijanti. Jedna od mogućnosti jest da

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen