Ostalo je manje od deset dana do konferencije na kojoj će Samsung predstaviti nove modele svojih pametnih telefona. Osim nekoliko modela iz serije Galaxy S koji su redovito među najboljim mobilnim uređajima svake godine, južnokorejska kompanija trebala bi predstaviti i još jedan smartphone sa savitljivim ekranom – Galaxy Z Flip.

Kako piše Zimo, nije riječ o nasljedniku prošlogodišnjeg modela koji se može koristiti kao telefon i tablet, već o novom modelu sličnom Motorolinu Razru. Dosad su već i objavljene neke fotografije Z Flipa, a krajem prošlog tjedna na Twitteru se pojavio videozapis koji nam je prvi put pokazao taj telefon u akciji.

Za razliku od Folda, koji je prilično velik, Flip Z korisnike bi, među inim, mogao osvojiti kompaktnim dimenzijama te se čini da će, kada je sklopljen, bez problema stati u svaki džep – iako je jasno da će biti malo deblji u odnosu na današnje telefone. Dijagonala ekrana, prema nekim izvorima, trebala bi iznositi 6,7 inča kada je uređaj u potpunosti otvoren (spominje se rezolucija od 1080 x 2636 piksela i omjer stranica 22:9. Objavljeni video

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen