Vozači potpuno električnih modela Volvo Recharge u Europi, uskoro će imati jednostavan pristup za više od 200.000 punionica jer je tvrtka Volvo Cars odabrala ponuđača usluga punjenja vozila Plugsurfing kao svojega partnera, omogućavajući nesmetana putovanja na dulje relacije diljem staroga kontinenta.

Budući vozači potpuno električnih modela Volvo Recharge u Europi, uskoro će imati jednostavan pristup za više od 200.000 punionica jer je tvrtka Volvo Cars izabrala tvrtku Plugsurfing za svojega partnera. Ugovor s tvrtkom Plugsurfing, jednim od najvećih i najbrže rastućih mrežnih agregata za punjenje u Europi, omogućuje vozačima jednostavno punjenje električnih automobila Volvo diljem staroga kontinenta i ukida potrebu za velikim brojem pojedinačnih nacionalnih pretplata na punjenje.

Nalog Plugsurfing, koji će biti povezan sa svakim električnim modelom Volvo Recharge u Europi, omogućuje pristup velikom broju mreža za punjenje u Europi, a time i neometana putovanja preko granica u električnim vozilima. Platforma Plugsurfing također nudi i druge usluge u vezi s punjenjem, koje se mogu kasnije dodati.

Korisnici će moći puniti svoje automobile preko beskontaktne kartice za punjenje ili aplikacije na pametnom telefonu na bilo kojoj od više od 200.000 punionica koje podržava platforma Plugsurfing u 38 europskih zemalja. Svako punjenje i plaćanje obračunavaju se na mjesečnoj

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen