Nakon što mu je iPhone 12 doživio „nesreću“ koja ga je ostavila smrskanog, popularni se youtuber Matty Benedetto odlučio počastiti iPhone 13 Pro Max uređajem, no kako bi osigurao da ne doživi istu sudbinu kao i njegov prijašnji pametni telefon, napravio je za njega zaštitnu masku koja – ispaljuje bombone.

Naime, Benedetto je prvo pomoću 3D printera i fleksibilnog TPU filamenta izradio standardnu zaštitnu masku koja bi, realno, bila sasvim dovoljna za zaštitu pametnog telefona. Međutim, neobični izumitelj nije htio ostati na tome te je, potaknut svojom ovisnošću bombonima, odlučio izraditi nastavak koji će ih „skladištiti“ i potom ispaljivati.

Zaštitna maska za katapultiranje koristi jednostavni mehanizam s opružnim klipom, koji, sudeći po videozapisu procesa izrade objavljenom na kanalu Unnecessary Inventions, može ispaliti bombon u usta, ali i preko cijele sobe.

„Fenomenalno! Jedva čekam ispaliti M&M izravno u svoj dušnik“, „Odgojiteljima u vrtiću bi se ovo svidjelo“, „Ovo nije nepotrebno, ovo je genijalno“, samo su neki od komentara oduševljenih YouTube korisnika.

[embedded content]

Benedettovi se nepotrebni izumi često mogu kupiti i na njegovoj stranici, no trenutno nije poznato hoće li ovu jedinstvenu zaštitnu masku zadržati za sebe ili će ju staviti u

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen