Auto oprema i djelovi

Sjenila za auto olakšavaju putovanje po suncu

Različite vrste sjenila Klasična sjenila za auto koja se postavljaju pomoću vakuumskih držača najpopularnija su opcija za automobile. Osim što se mogu nabaviti za nekoliko desetaka kuna, još jedna pozitivna strana ovih sjenila za automobile je i njihovo jednostavno postavljanje na prozore. Možete ih postaviti za nekoliko trenutaka, bez skidanja prozora i dodatnih namještanja. (više…)
Continue Reading
Auto oprema i djelovi

Tipski auto tepisi uljepšat će vašeg limenog ljubimca

Lijep izgled njihovog limenog ljubimca mnogim je ljudima jednako važan kao i njegova kvaliteta i dobar rad. Upravo radi toga, u uređenju auta gleda se i na najsitnije detalje – jedan od kojih su svakako i auto ; Lijepi, čisti i kvalitetni tepisi za auto uvelike mogu pridonijeti lijepom izgledu auta iznutra i stvoriti u njemu ugodan, udoban i luksuzan ugođaj. Bilo da ih želite istaći ili uskladiti s ostatkom prostora, odličan su način da svoj auto istovremeno zaštitite od prljavštine i učinite ljepšim za putovanje. (više…)
Continue Reading
Auto oprema i djelovi

Akumulator je glavni pokretač automobila

Pitate li vozače koji je glavni dio automobila, mnogi će odmah reći da je to motor. To i nije čudno, s obzirom da kada je motor ispravan, automobil može normalno funkcionirati te može ono što od njega i očekujete: da vas odveze od točke A do točke B. No, kako biste motor uopće mogli upaliti, jedan dio mora biti ispravan, a to je auto ; Osim u te svrhe, akumulatori se brinu da osiguraju napajanje svih ostalih električnih dijelova. S obzirom da današnji modeli auta su prepuni raznih električnih dodataka, akumulatori se brže troše. (više…)
Continue Reading
Auto oprema i djelovi

Kvalitetne auto gume za veću sigurnost u vožnji

Pripazite na starost pri kupnji auto guma Kada kupujete auto gume u akciji, primjerice Sava gume, osim što morate pazite da kupite odgovarajući model, svakako pripazite i na njihovu starost. Naime, prilikom kupnje je dobro kupiti gume za auto što je moguće mlađe. Mnoge trgovine često nude auto gume po sniženim cijenama jer se žele riješiti starih zaliha. A kako provjeriti njihovu starost? Vrlo jednostavno. (više…)
Continue Reading

Ovjes osigurava udobnost pri vožnji

Automobili su danas sastavljeni od brojnih dijelova. Neki dijelovi zaduženi su za mehanički dio automobila, drugi za električni itd. Isto tako, neki od njih su međusobno povezani i kvar jednih utječe na rad drugih autodijelova. Jedan od osnovnih dijelova automobila može se smatrati ovjes, odnosno njegovi dijelovi. Mnogi vozači čuli su za taj pojam, ali ne znaju puno o njemu. A najviše o njemu nauče kada dođe do nekog kvara, problema i slično i kada moraju posjetiti automehaničara. On im tada objasni da je do kvara došlo zbog određenih dijelova ovjesa koje moraju ; (više…)
Continue Reading
Auto oprema i djelovi

Kvalitetne metlice brisača za bolju vidljivost

Kao što je ranije navedeno, glavni dio brisača su svakako metlice brisača. One se sastoje od gume koja prelazi preko stakla i čisti ga. A upravo istrošena guma je razlog zašto biste ih trebali mijenjati na vrijeme. Kada se ona istroši, brisači više neće učinkovito brisati stakla. To znači da će i nakon njihovog prolaska na staklu ostajati tragovi prljavštine ili vode. (više…)
Continue Reading
Auto oprema i djelovi

Žarulje H7 LED za sigurnu vožnju

Iz cijelog teksta možete zaključiti da su žarulje H7 LED tehnologija koja je nekoliko stepenica ispred starih halogenih sijalica, te da je zasluženo osvojila auto industriju. Vrlo veliki postotak automobila na cesti koristi isključivo H7 žarulje, te se danas gotovo više ni ne koriste halogene, osim kod nekih veoma starih automobila. (više…)
Continue Reading