Budući da trudnoća zna stvarati prave probleme nekim parovima, nastao je proizvod Fertility+ koji je odličan dodatak prehrani za stvaranje obitelji. Ovaj dodatak prehrani namijenjen je i za muškarce i za žene, a u tijelu će kombinacijom sastojaka stvoriti ravnotežu i okruženje za stvaranje novog života. Fertility+ je kombinacija pažljivo odabranih sastojaka koji jedan uz drugog savršeno funkcioniraju i poboljšavaju si međusobni utjecaj na ljudsko tijelo. Sve o tome kako ovaj proizvod utiče na muškarce i žene, te kada uzimati folnu kiselinu saznajte u nastavku teksta.

Fertility+ za žene

Fertility+ za nju jedini je dodatak prehrani koji vam je potreban za jačanje tijela i pospješivanje plodnosti. Budući da su za trudnoću bitni i hormoni, osnovni sastojci ovog proizvoda su selen i cink koji se bore s oksidativnim stresom, te nepravilnim radom hormona. Uz to ovaj proizvod pomoći će vam i u borbi protiv menstrualnih bolova, te smanjiti rizik infekcija vagine zahvaljujući dodatku B6 vitamina. Imajte na umu da vaginalne infekcije otežavaju mogućnost trudnoće, stoga su proizvođači ovog proizvoda imali sve na umu.

Osim ovih najosnovnijih sastojaka, u Fertility+ proizvodu za žene može se pronaći i mnoštvo drugih vitamina. Vitamini A, C, D i E, te koenzim Q10 pomažu tijelu u jačanju imunološkog sustava i imaju niz pozitivnih učinaka na tijelo.  Folna kiselina također je ključna za razvoj embrija, a vitamin B12 koji također pronalazimo u ovom proizvodu pomaže metabolizmu i smanjuje mogućnost gubitka ploda. Uz to, jedan poseban sastojak u Fertility+ proizvodu je ekstrakt konoplje koji ima niz blagodati na tijelo, a uz to smanjuje bolove i olakšava menstrualne tegobe.

Kako Fertility+ pomaže kod trudnoće ženama

Cink je neophodan element za pravilno funkcioniranje ljudskog tijela i on je glavni element koji se koristi za jačanje imunološkog sustava i samog organizma. Upravo zbog toga u Fertility+ proizvodima ima dovoljnih količina cinka. Osim toga, cink pomaže i u regulaciji ženskih spolnih hormona i manjak cinka može dovesti do hormonalne neravnoteže. Hormonalni disbalans može dovesti do oslabljenog rada jajnika ili do problema s neredovitom i nepravilnom menstruacijom. To može na ženskom tijelu stvoriti ozbiljne posljedice i smanjiti mogućnost za trudnoću. Upravo zbog toga ovaj proizvod odlično je rješenje za svaku ženu koja planira trudnoću.

Fertility+ za muškarce

Kao i za žene, Fertility+ za njega može imati niz blagodati na muško tijelo. Konzumiranjem ovog proizvoda muškarci će postići ravnotežu u svojem tijelu i ojačati organizam. Kao i kod žena, ovaj proizvod će i kod muškaraca štititi od oksidativnog stresa, a uz to će poboljšati kvalitetu sjemenske tekućine na prirodan način. Svojom kombinacijom sastojaka ovaj proizvod poboljšava cirkulaciju krvi, koja je muškarcima iznimno važna za erekciju.

Fertility+ za njega poboljšava plodnost

Cink, koji je jedan od glavnih sastojaka Fertility+ dodatka za prehranu, ima niz blagodati i na muško tijelo. Nedostatak cinka u organizmu može negativno utjecati na spermu, koja u tom slučaju može imati manjka vitalnosti da oplodi žensko jajašce. Osim toga cink će se pobrinuti i da tijelo stvara određenu razinu hormona koja je neophodna za pravilno funkcioniranje muškog tijela. Koenzim Q10 poboljšat će kvalitetu sjemena i gustoću, te pokretljivost spermija. On će sjemenu pružiti potrebnu energiju za kretanje kroz žensko tijelo do jajašca i poboljšati šanse za mogućom trudnoćom.

Kada uzimati folnu kiselinu za trudnoću?

Uzimanje folne kiseline i vitamina B9 veoma je važno za svaku trudnicu i ako osjetite manjak folne kiseline u tijelu potrebno ga je nadomjestiti. No kako znati trebali vam i kada uzimati folnu kiselinu u tijelo?

Jedan od glavnih pokazatelja na to da tijelu fali folne kiseline je megaloblastična anemija. To je stanje tijela u kojem ono proizvodi premalo crvenih krvnih zrnaca, koja su prevelika. To dolazi uslijed onemogućavanja pravilne sinteze DNK zbog manjka folne kiseline. Simptomi ovog problema su umor, slabost, glavobolja, nedostatak zraka, nemogućnost koncentracije i razdražljivost. Prvi znakovi problema s nedostatkom folne kiseline su ranice po ustima ili jeziku, gubitak boje kože ili noktiju, te rana pojava sijedih vlasi.

YouTube video

Kako biste znali kada uzimati folnu kiselinu potrebno je obaviti test krvi, jer ovi simptomi mogu biti ukazatelj i na neke druge probleme sa zdravljem, te bi se trebali kontrolirati. Osim toga folna kiselina je iznimno važna kako bi se embrij razvio zdrav, stoga se preporučuje kao dodatak prehrani trudnicama.

Članci u istoj kategoriji: