Kao izvrstan odabir za svaku dob možemo vam preporučiti LED stolne lampe. LED rasvjeta postala je iznimno popularna zbog svoje visoke funkcionalnosti uz malu potrošnju energije. To zapravo znači da će vaša LED stolna lampa besprijekorno svijetliti godinama uz malu potrošnju električne energije. Modeli štedljivih stolnih lampi se sada posebno dizajniraju u svim varijantama za kupce koji su sve više ekološki osviješteni.

YouTube video

Postoji i velik izbor tradicionalnih stolnih svjetiljki ako ste ljubitelj klasike

Iako LED svjetiljke sve više napreduju i sve su štedljivije postoji veliko tržište klasičnih stolnih svjetiljki. Klasične svjetiljke stvaraju lijepu i ugodnu rasvjetu pomoću halogenih žarulja (iako i u njih možete staviti i LED žarulje) pa su odličan izbor za dnevni boravak i spavaću sobu jer stvaraju ambijentalni ugođaj. Mnogi klasični modeli su izrađeni kako bi osim svoje funkcionalnosti stvorili i dašak umjetničkog dojma.

Stolne lampe

Za to se posebno ističu stolne lampe kao što su Tiffany stolne lampe. Takve lampe odlično pristaju kao detalj u dnevnom boravku jer su vrlo atraktivne.

Članci u istoj kategoriji: