Kvaliteteni gumeni tepisi za auto čišćenje će ipak učiniti mnogo lakšim. S obzirom da se mogu prati u vodi, bez deterdženata, za samo nekoliko minuta vaš blatnjav auto može izgledati potpuno čisto i uredno. Prenosite li pak razne prljave i blatnjave stvari ili pak sa sobom imate kućnog ljubimca koji obožava nered, onda je gumeno korito prtljažnika također dodatak o kojem trebate razmisliti!

Mnoštvo različitih modela auto tepiha

Na umu također treba imati kako postoji mnoštvo modela auto tepiha. Za prvu ruku mogu vam poslužiti i univerzalni gumeni tepisi za auto, koji često dolaze u modelima s iscrtanim linijama koji će vam pomoći skratiti ga da bude prilagođen vašem automobilu.

Gumeni tepisi za auto

S druge strane, modele koji odgovaraju vašem autu također možete potražiti i u trgovinama s autodijelovima ili pak na auto otpadu. 

Gumeno korito prtljažnika

Gumeno korito prtljažnika za auto odlična je ideja za sve koji svoj prtljažnik žele dodatno zaštititi od prljavštine ili oštećenja. Prevozite li u svom prtljažniku često prtljagu koja je mokra, blatna ili prljava, automobilsko gumeno korito prtljažnika odličan je način da si smanjite količinu čišćenja koje je potrebno.

YouTube video
Multifunkcijska zaštita prtljažnika

S druge strane, ono također može biti i dobar dodatak za prevoženje kućnih ljubimaca koje sa sobom vodite u avanture, jer će na jednom mjest zadržati:

  •  pijesak,
  •  blato,
  •  vlagu 
  •  ostalu prljavštinu

Gumeno korito prtljažnika, koja se može kupiti u internetskoj trgovini Withcar, također je dobro imati i ako prevozite oštre predmete koji kod stavljanja i micanja iz prtljažnika ili pak tijekom vožnje mogu uzrokovati štetu. Guma je također otporna i na kiseline i jake kemikalije, pa je kvalitetno gumeno korito prtljažnika odlična zaštita i od te vrste mrlja i oštećenja, pogotovo kada se radi o ulju i kiselini.

Članci u istoj kategoriji: