Želite li jednostavnije pratiti otkucaje srca, broj koraka u danu, potrošnju kalorija ili pak uvijek biti u komunikaciji sa svojim mobilnim telefonom, pametne narukvice odličan su i trendi gadget kojim to jednostavno možete postići.

Veliki broj različitih dizajna, boja i veličina zadovoljit će i one najzahtjevnije korisnike, a različite funkcije odgovorit će na širok niz vaših potreba. Stoga je krajnje vrijeme da svoj život obogatite jednom od ovih zanimljivih i veoma korisnih stvarčica, koje uvelike mogu olakšati brigu o vašem zdravlju te vam pomoći u povećanju efikasnosti kod vježbanja te održavanju dijete i fizičke spremnosti.

Razlika između pametne narukvice i pametnog sata

Pametne narukvice

Mnogo je svakodnevnih predmeta u zadnjih nekoliko godina postalo „pametnim“, jedni od najnovijih su satovi i narukvice. Pa, iako se mogu činiti gotovo istim proizvodom, velika razlika između pametnog sata i pametne narukvice je ciljana skupina korisnika.

YouTube video

Pametne narukvice najčešće dolaze u manjem i jednostavnijem dizajnu te su često opremljene brojačem koraka, otkucaja srca i sličnim senzorima.

Članci u istoj kategoriji: