Ovaj model još je jedna vrlo dobra sprava po pristupačnoj cijeni. R 5.2 malo je bolji od G 5.9 prvesntveno zbog 2.9 KS motora. To će i dalje pružati brzinu do 10 milja na sat, ali će performance biti znatno bolje nego kod G 5.9.

Paluba je iste veličine kao i kod prethodnog modela 16” x 50”, tako da je najbolja za one s malim i uskim korakom. Umjesto okretanjem za kontuniranim stupnjevima, Weslo Cadence R 5.2 ima 2 jednostavno podesive opcije prikolna. Ovo pruža manje preciznu kontrolu nas stupnjem nagiba za vježbanje, ali bi moglo biti bolje za one koji traže isključivo jednostavnu spravu.

Weslo-Cadence-R-5.2-2

Paluba se sklapa skroz do konzole, što će savučati prostor i činiti ju jednosavnom za prenošenje. Kotačići u bazi također će olakšati pomicanje za pronalazak prikladne lokacije za vašu spravu.

Konzola dolazi sa 6 različitih programa treninga i brzo-prilagodljivim tipkama za prilagođavanje vaše vlastite rutine. Dolazi također s jednogodišnjim jamstvom na okvir i motor 90 dana na ostale dijelove i kvarove.

Članci u istoj kategoriji: