U današnje ubrzano vrijeme, automobil polako, ali sigurno, mnogim ljudima postaje drugi dom. Jednako kako nećemo sjesti na kauč s blatnim cipelama ili prosuti kavu po krevetu, trebali bismo se pobrinuti da se tako nešto ne događa ni u našem automobilu. S obzirom na to da nekada takve nezgode nije moguće izbjeći, možemo se potruditi da od njih maksimalno zaštitimo svoj automobil.

Na sjedala možemo staviti presvlake za sjedala, u prtljažnik možemo staviti korito za prtljažnik, a ispod nogu možemo staviti gumene tepihe za auto ili one od tekstila, sve s ciljem kako bismo naš automobil što duže održali čistim i urednim. 

Gumeni tepisi za auto za čistoću u automobilu
Gumeni tepisi za auto su jednostavni za održavanje i čišćenje. Mogu se očistiti običnom krpom i sredstvom za čišćenje, a u slučaju većih mrlja potrebno ih je oprati pod mlazom vode ili očistiti u samoposlužnoj autopraonici pomoću visokotlačnog čistača.

Zašto su korisni gumeni tepisi za auto

Gumeni tepisi za auto jednostavan su i efektan pomoćnik koji nam pomaže održati čistoću u automobilu, naročito u periodima godine u kojima vlada kiša i snijeg, odnosno tijekom jeseni i zime. Osim što oni štite auto od prljavštine, štite ga i od mrlja koje se teško peru, kao što su mrlje od različitih ulja. 

Također, automobilski gumeni tepisi štite i od manjih oštećenja koja mogu nastati u slučaju da opušak cigarete padne na pod. Uz sve to su i povoljni, a i jako jednostavni za održavanje i čišćenje. Za one koji ipak traže nešto drugačije i atraktivnije, u ponudi su i automobilski tekstilni tepisi koji nude baš to.

YouTube video
Savršena zaštita vašeg vozila sa gumenimi tepisi za auto Gledring

Kako izabrati kvalitetnu auto opremu

Gumeni tepisi za auto dizajnirani su na poseban način, kako vas ne bi ometali u vožnji. Donji sloj napravljen je od sloja koji sprječava klizanje, a gornji je sloj premazan zaštitom protiv trganja.

Članci u istoj kategoriji: