Nisu sve Iphone maske za telefon jednake, već se razlikuju osim samog dizajna i prema vrsti. Najpopularnije su silikonske maskice koje štite samo stražnju stranu i rubove uređaja, preklopne maskice koje u zadnje vrijeme nisu previše popularne, bumper maskice koje se postavljaju samo na rubove uređaja, te u zadnje vrijeme sve popularniji Popsocket držači za uređaj. U nastavku možete pročitati o svakoj maskici ponešto i saznati njihove prednosti i mane.

Silikonska Iphone maske za telefon

Trenutno jedna od najpopularnijih vrsta maskica za mobitele je silikonska maskica. Glavnu zaslugu svojoj popularnosti može zahvaliti tome što je vrlo tanka i što ne narušava izgled uređaja, a uz to pruža odličnu zaštitu i amortizaciju uređaja u slučaju pada.

YouTube video

Jedan od najvećih nedostataka ovakvih maskica je što ne pružaju nikakvu zaštitu za ekran uređaja, no postoji rješenje. Dodatno staklo za ekran mobitela zaštitit će ga od grebanja ili udarca, a u kombinaciji sa silikonskom maskicom mobitel dobiva kompletnu zaštitu. Upravo radi toga silikonske maskice za mobitel su i dalje najpoznatije Iphone maske za telefon koje možete da kupite u web shopu Gizzmo.hu.

Preklopne maskice za mobitele

Ovakve Iphone maske za telefon pružaju uređaju kompletnu zaštitu i slobodno ga možete držati u džepu s ključevima ili upaljačem. Funkcionalnost je najveća kvaliteta ove vrste maskica, no rukovanje s uređajem je otežano.

Silikonska Iphone maske za telefon
Iphone maske za telefon pružaju kompletnu zaštitu

Osim toga što svaki put morate otvarati maskicu da biste pogledali mobitel i vidjeli koja vam je obavijest došla, problem se javlja i kod slikanja sa stražnjom kamerom uređaja. Ako se maskica skroz preklopi zaklanja kameru, pa je za potrebe slikanja potrebno koristiti obje ruke.

Članci u istoj kategoriji: