Protein kolagen se sintetizira u tijelu, no može se u tijelo unositi i kroz prehranu. Ipak, namirnica koje ga sadrže nema puno, a uz to nisu pretjerano popularne u današnjoj kuhinji. Prije svega, radi se o kostima, ligamentima, hrskavici i koži govedine, ribe i piletine. Ako niste zaljubljenik u korištenje ovih namirnica u svakodnevnoj kuhinji, a želite zadržati mladenački sjaj kože ili pak spriječiti bolove i ukočenost mišića, onda je kolagen u obliku dodataka prehrani savršeno rješenje za vas.

Kolagen Up
Kolagen ima mnogo pozitivnih učinaka na naše tijelo
 

Protein kolagen se može u tijelo unositi putem raznih pripravaka, kao što su:

  • tablete
  • kapsule
  • tekući dodaci prehrani koje možete konzumirati tijekom dana

Njih možete pronaći u brojnim ljekarnama, ali i u specijaliziranim web trgovinama, kao što je primjerice Malinca.

Dodaci prehrani

Dodaci prehrani odlična su opcija za sve koji muku muče s unošenjem svih potrebnih hranjivih tvari koje tijelo treba. Bez obzira morate li hranu birati pažljivo zbog prehrambenih navika, životnih navika, alergija ili pak iz nekog drugog razloga, dodaci prehrani uvijek su dobra opcija da i dalje očuvate zdravlje i harmoniju u svom organizmu.

YouTube video
Video: Što je kolagen

Kod tvari kao što je kolagen, dodaci prehrani također su odlična alternativa za nadomještanje manjka koji vremenom može nastati zbog manje proizvodnje u tijelu. Ipak, kada kupujete dodatke prehrani, važno je odabrati kvalitetnu opciju od proizvođača i trgovca kojemu vjerujete. Jedan od takvih je i web trgovina Malinca, u kojoj možete nabaviti dodatke prehrani visoke kvalitete koji će vam pomoći osigurati zdravlje organizma i očuvati lijep, zdrav i mladenački izgled. Uz dodatke prehrani iz provjerenih izvora kao što je web trgovina Malinca, sigurni ste kako za svoje tijelo radite najbolji odabir.

Članci u istoj kategoriji: