Automobil je jedan od najvećih izuma 20. stoljeća. Uz pomoć automobila, velikom brzinom i relativno jednostavno možemo doći od jednog mjesta do drugog pri tome prenoseći veliku količinu stvari. Ovisno o veličini automobila varira i veličina prtljažnika, ali u većinu prtljažnika može se smjestiti pozamašna količina stvari, a u nekima se mogu prevoziti čak i kućni ljubimci. Ipak, često prenošenje velike količine stvari u prtljažniku ne dolazi bez posljedica. 

Tkanina i zidovi prtljažnika lako se mogu oštetiti u slučaju da je prtljažnik pretrpan ili da su stvari nezgrapno namještene. Kako biste to spriječili, preporučljivo je u svom prtljažniku imati korito za prtljažnik, koje će vam pomoći zaštiti vaš prtljažnik. Ukoliko u svom prtljažniku često vozite svog ljubimca i želite spriječiti njegovo prelaženje na stražnja sjedala, tu je i pregradna mreža za automobil koja će riješiti vaš problem. 

Pregradne mreže za auto ako imate kućnog ljubimca.
Pregradne mreže za auto se ugrađuju između prtljažnika i stražnjeg sjedala ako imate kućnog ljubimca.

Što su korita za prtljažnik automobila

Korita za prtljažnik automobila su dodaci rađeni po mjeri koji štiti vaš prtljažnik od potencijalnih oštećenja. S obzirom na njihove dimenzije i oblik, u njih možete slagati stvari zamišljajući da igrate popularnu igricu Tetris, a u isto vrijeme se ne morate brinuti da će se stvari u vožnji prevrnuti ili oštetiti vaš prtljažnik. 

YouTube video
Jednominutni pregled korita za prtljažnik automobila

Postavljanje korita u prtljažnik posebno se preporučuje obrtnicima i serviserima, kao i ljudima s djecom i kućnim ljubimcima. Zamjena tepiha i dodataka u prtljažniku u slučaju oštećenja skup je popravak, a ukoliko se odlučite ne zamijeniti ih, to će narušiti izgled cijelog automobila i smanjiti mu vrijednost. 

Članci u istoj kategoriji: