Upravo radi toga, važno je razmišljati unaprijed. Umjesto da se živcirate oko toga kako ćete sve stvari za putovanje utrpati u auto svaki put kada putujete, radije uložite nešto vremena i novca u dobru krovnu kutiju, s kojom će pakiranje za putovanje biti mačji kašalj!

YouTube video

Odabirite pametno opremu za auto

Ako ste se odlučili nabaviti krovnu kutiju, prije svega važno je da znate što tražite. Kvalitetna krovna kutija za auto postavlja se na krovne nosače. Imate li ih, njihove dimenzije mogu vam poslužiti kao početna točka za pretraživanje modela koji vam se nude na izbor. Ako pak nemate krovne nosače, pretragu vam mogu olakšati kompleti, ali i razni vodiči za kupovinu koje možete pronaći na internetu. 

Osim krovnih nosača, važna je i veličina automobila, a pri kupnji krovne kutije važno je u obzir uzeti i to koliko ćete ju često koristiti. Na kraju, bitna je i veličina, kao i budžet s kojim raspolažete. Većinom se mogu pronaći po cijenama većim od tisuću kuna, a kad tom trošku dodate i cijenu krovnih nosača,  cifra se može činiti pozamašna, no velik izbor zasigurno skriva nešto za vas.

Članci u istoj kategoriji: