S obzirom na sve veću konkurenciju na tržištu, tvrtke danas moraju ulagati velike napore kako bi ostale konkurentne na tom tržištu. Upravo su zbog toga danas formirani brojni marketinški timovi ili pak unajmljene marketinške tvrtke koji će svojim znanjima i vještinama unaprijediti poslovanje tvrtke i održati ga vidljivim na tržištu.

Poklon za promociju - USB stick
Odabirom USB sticka nećete propustiti kod poklona za promociju

Jedan od najefikasnijih načina promocije čini poklon za promociju. Njegovim poklanjanjem primjerice u vidu radne odjeće ili papirne konfekcije tvrtka će uvijek biti prisutna u oku korisnika ili potencijalnih klijenata koji će vam se obratiti za pomoć, proizvod ili uslugu koju nudite.

Moguća rješenja za poklanjanje

S obzirom na to da su pokloni za promociju vrlo efikasan način privlačenja pažnje na rad tvrtke i njezine proizvode te se ovaj način promocije koristi dugi niz godina, možemo ih svrstati u nekoliko kategorija u kojima se najčešće pojavljuju, a to su:

  • Papirna konfekcija (rokovnici, kalendari, blokići za pisanje)
  • Upaljači
  • Pribor za pisanje (kemijske i grafitne olovke, markeri)
  • Radna odjeća (majice, jakne, vjetrovke, kape)

Poklanjanjem neke od ovih vrsta poklona za promociju ime ili logo vaše tvrtke uvijek će biti na pogledu vaših korisnika i potencijalnih klijenata te ćete si osigurati zadržavanje postojećih i prikupljanje novih koji će vas tek otkriti na ovaj način. 

Stari i novi oblici promocije

Kao jedan od najpopularnijih, ali i najstarijih nameću se proizvodi iz skupine papirne konfekcije pa tako nerijetko na početku svake godine tvrtke dijele rokovnike, kalendare te pisaći pribor. U novije vrijeme nerijetko se poklanja i različita radna odjeća koja nerijetko služi i kao dio uniforme djelatnika pojedinih tvrtki. 

YouTube video

Članci u istoj kategoriji: