To je zasigurno vrlo dobro razmišljanje, no ujedno treba biti oprezan i prije nego krenete u realizaciju i otvaranje firme u Hrvatskoj, morate napraviti dobar poslovni plan te sve isplanirati. A tek onda krenuti u borbu s birokacijom.

Različiti oblici firmi u Hrvatskoj

Mnogi se mogu prepoznati u gornjem odlomku, no kada ste trebali povući onaj glavni korak da otvorite firmu u Hrvatskoj, jednostavno ste se našli pred zidom jer niste znali što i kamo dalje.

Otvorite firmu u Hrvatskoj
Kako kupiti dionice

Zanima li vas kako kupiti dionice? Prvo ćete morati naučiti kako zadati nalog za kupnju. Pri zadavanju naloga za kupnju, potrebno je unijeti 3 osnovna parametra. Više o tome možete pročitati ako slijedite linku.

Brojne informacije sa svih strana, brojne mogućnost i čovjek se lako pogubi. U pravilu, danas se možete odlučiti za dva osnovna oblika firme u Hrvatskoj:

Društvo s ograničenom odgovornošću (d.o.o.)

Ovo društvo, tj. firmu osniva jedna ili više osoba koje žele voditi poslovanje pod zajedničkim imenom. Kapital za osnivanje iznosi minimalno 5000kn.

YouTube video

A prilikom otvaranja ovakve tvrtke u Hrvatskoj platit ćete još i troškove sudske pristojbe za prijavu, pristojbu Državnog zavoda za statistiku, upis u Narodnim novinama te usluge javnog bilježnika.

Želite kupiti Bitcoina i pitate se kako kupiti Bitcoin? Kliknite na link kako biste pročitali više o ovoj temi.

Članci u istoj kategoriji: