Najpopularniji izbor nosača za bicikl

Jedan od najprodavanijih modela nosača za bicikle su krovni nosači za bicikle. Tome je tako prvenstveno zbog toga što oslobađaju prtljažnik i omogućuju pristup istom za razliku od drugih modela. 

Isto tako, velik broj automobila već posjeduje krovne nosače na koje se mogu postaviti nosači za bicikl čime su ulaganja maksimalno snižena, a postavljanje je vrlo brzo i jednostavno. U slučaju odabira ove vrste, možete birati između modela koji se pričvršćuju za osovinu vilice bicikla ili pak one koji se postavljaju bez skidanja kotača bicikla. 

Za one s višim automobilima

S druge pak strane, za vozače koji već posjeduju više automobile kod kojih krovni nosači za bicikle nisu dobra opcija zbog dodatnog povećanja visine automobila, odlična opcija su modeli koji se postavljaju na kuku za vuču. Kao i prethodni i ovi modeli zahtijevaju određene dodatne dijelove, a ovdje je to kuka za vuču. 

Nerijetko se događa da svima tijekom putovanja nedostaje prostora, posebno kada je riječ o biciklima, skijama ili snowboardovima.

Automobilski krovni nosači su korisni dodatak

Već je prethodno istaknuta popularnost krovnih nosača kada je riječ o prijenosu bicikala, no oni su vrlo korisni i za prijenos drugih rekreativnih dodataka. U tom smislu, automobilski krovni nosači mogu poslužiti za prijenos:

  • Skija
  • Snowboarda
  • Kanua
  • Kajaka
  • Krovne kutije
YouTube video

S obzirom da se smatraju dijelom dodatne opreme za automobile, krovni nosači za auto doista uvelike olakšavaju prijenos različitih sportskih rekvizita i stvari pa su u tom smislu odlična pomoć u organizaciji. Nerijetko se događa da svima tijekom putovanja nedostaje prostora, posebno kada je riječ o biciklima, skijama ili snowboardovima. Upravo se zbog toga krovni nosači za auto smatraju iznimno dobrim ulaganjem jer ih možete višekratno koristiti, ulaganja su pritom niska, a prednosti su bezbrojne. 

Članci u istoj kategoriji: