Kakve sad veze s tekstom imaju LED žarulje? Pa, neovisno o tome kako se neka rasvjeta napaja, ona svijetli pomoću žarulja. Neovisno o tome hoće li energiju dovoditi sunčeva svjetlost ili žica, ta energija se emitira natrag putem žarulja. Postoje klasične žarulje i LED žarulje, a mi ćemo vam objasniti zašto su LED žarulje daleko bolja opcija.

LED žarulje karakteristika

LED rasvjeta može ponuditi puno širi spektar topline – između 2000 i 6000 K u većini slučajeva. To vam omogućava da kontrolirate hladnoću, odnosno toplinu određene svjetlosti. One su daleko ekološki osvještenije, puno dulje traju i štede energiju. To znači da će LED žarulje trošiti puno manje električne energije, no što bi to bio slučaj s klasičnim žaruljama.

Razni oblici LED rasvjete

LED žarulje su daleko fleksibilnije u proizvodnji. Može doći u obliku žarulje, trake, plohe, ali i kugle. Daju vam veću moć personalizacije koja je svakako poželjna kad stvarate svoj vrt iz snova! One se mogu kontrolirati difuzorima i tako ćete utjecati na zamućenje žarulje i kreirati baš onu atmosferu koja je poželjna u situaciji.

YouTube video

Jedna od najvećih prednosti LED žarulja jest ta što neke mijenjaju boju, a u određenim slučajevima možete to raditi daljinskim upravljačem!

Volino web trgovina

Nakon što znate što otprilike tražite, dobro je istražiti neke online trgovine i vidjeti gdje se nude najbolje cijene. Primjer takve trgovine jest www.volino.hr, a ono što će vam jako olakšati kupovinu je ideja dostave i širok spektar načina plaćanja. 

Članci u istoj kategoriji: