Ono smo što jedemo, kaže stara poslovica a mi smo uvjereni da to posebno vrijedi u sportu.
Da bi uvijek dali maksimalno, bili spremni, puni energije i kondicije svakako trebate pripaziti što vam nudi sportska prehrana. Kada kažemo pripaziti na prehranu, mislimo na pravilan odabir namirnica, odnosno nutrijenata koje unosite u Vaš organizam. Hranite se zdravo i budite zdravi.

sportska-prehrana

Najbolja prehrana baš za Vas – Samo odaberite

Odaberite za sebe samo najbolje. Ovisno o individualnim potrebama sportaša, ili osobe koja želi biti maksimalno fizički aktivna, mi nudimo posebno odabrane proizvode. Za najbolje rezultate odaberite ono što Vama treba. Pronađite najbolje, prirodne i dobro odabrane proizvode za sve sportaše. Hranite se pravilno i kvalitetno. Unesite u organizam samo potrebne elemente, bez spojeva koji bespotrebno dodatno umaraju organizam.

Naučite se zdravo hraniti, to je pola uspjeha

YouTube video

Birajte namirnice pametno, prema potrebama Vašeg tijela. Odaberite namirnice koje će vam pomoći da održavate kondiciju, da dobijete na snazi ili ojačate mišićnu masu. Pravilno odabrane namirnice, sa točno određenim nutritivnim sastavom najbolje će djelovati na metabolizam, procese u tijelu i razvoj mišićne mase.

S tim ciljem smo osmislili paletu proizvoda, kojim smo upotpunili potrebe svih grana sporta. Bez obzira kakav ste sportski tip, mi imamo pravu formulu za Vas. Svaki naš proizvod pripremljen je s ciljem da dobijete maksimalno u smjeru koji baš vama odgovara. Ako želite dobiti mišićnu masu, oblikovati tijelo ili pojačati kondiciju, odaberite odgovarajućći proizvod i nastavite sa vježbama koje radite. Za početnike i sportaše amatere tu su proizvodi sa posebno balansiranim elementima koji su potrebni za svakodnevne fizičke zadatke, klasične vježbe i održavanje organizma u optimalnom “raspoloženju”. Za profesionalce imamo čitavu paletu proizvoda koja će upotpuniti potrebe svih.

Proizvodi su jasno deklarirani, testirani i odobreni, te na kraju preporučeni kao dobri u kombinaciji sa redovnim vježbanjem. Na vama je da razmislite u kojem smjeru želite ići i prema tome odaberete proizvod koji će vam pomoći u naumu. Na kraju je bitno napomenuti da je rezultate moguće postići i bez raznih dodataka prehrani, ali je to mnogo teže. Bilo kako bilo, trening je najvažniji, a uz treniranje i pravilnu prehranu rezultati će zasigurno biti vidljivi.

Članci u istoj kategoriji: