Mnogi od nas uživaju u vožnji biciklom, pa su čak i razvili strast prema tom sportu. Bez obzira dali se bavite amaterski, ili profesionalno ovim sportom, kada dođe vrijeme odmora ili nekog službenog putovanja bicikl postane nezgodan za ponijeti sa sobom. Da bi ponijeli bicikl gdje god pošli, svakako razmotrite opciju kupovine nosača za bicikl

Krovni nosač je nosač koji se montira na stražnja vrata ili nosač bicikla s montažom na vučnu kuku. Na tržištu se mogu pronaći mnogi modeli nosača za bicikl, a mi imamo samo najbolje. Svakako odaberite nosač za bicikl koji odgovara Vašim potrebama, i automobilu koji posjedujete. Kvalitetni nosači za bicikl zadovoljit će sve standarde i sigurnosne propise. Svaki nosač iz naše ponude ima upute za montiranje na automobil, određenu maksimalnu težinu nosivosti i prateće dijelove potrebne za montiranje.

YouTube video

Da bi i tijekom odmora uživali u vožnji biciklom jednostavno se odlučite na neki model nosača, montirajte ga na automobil i ‘spakirajte’ svoj bicikl. Na taj način sa sobom vozite još jedno prijevozno sredstvo, bez da ste smanjili zapreminu putnog ili prtljažnog prostora u automobilu. Vozite se udobno i sigurno, sa obitelji i svi zajedno uživajte na putovanju.

nosaci-za-bicikl

Nosači za prihvat više od jednog bicikla

Naravno, ako je i vaš partner/ica zaljubljenih u vožnju biciklom to nije problem. Među modelima koje imamo posebno se ističu nosači za montiranje više od jednog bicikla. Dovoljno je slijediti upute i vidjeti maksimalnu težinu po jednom biciklu, ili ukupnu nosivu težinu konstrukcije. Na ovaj način kompletna obitelj može sa sobom povesti ‘zeleni’ vozni park i uživati u dnevnim vožnjama po novom terenu.

Na Vama je da odaberete

Ovisno o tipu i vrsti automobila, Vašim potrebama i broju bicikla koje mislite prevoziti, odaberite nosač za bicikl koji Vam najbolje odgovara. Da ne brinete za sigurnost bicikla ili nosača tu su modeli sa bravama koje se zaključavaju. Sigurnosni mehanizmi protiv krađe uključeni su u cijenu modela na kojima je naznačeno. Naravno preporuča se i dodatna sigurnost osim samih mehanizama na modelima, tako da kupovina dodatnog sigurnosnog lanca protiv krađe nikako nije loša ideja.

Prečitajte i kako rade ovjes i pogon – nikad ne znamo kad če nam informacije koristiti.

Članci u istoj kategoriji: