Terme Laško ne samo da pružaju ljekovita svojstva, već i stvaraju izvanredne bazenske komplekse za posjetitelje koji žele uživati u osvježavajućem kupanju. U njima ćete pronaći raznolikost bazena, od unutarnjih do vanjskih, svaki prilagođen različitim potrebama i preferencijama. Unutarnji bazeni nude udoban ambijent tijekom cijele godine, dok su vanjski bazeni idealni za ljetno opuštanje pod otvorenim nebom.

Terme Laško
Uživajte u potpunom razvajanju u Termama Laško

Osim klasičnih bazena, terme Laško nude i whirlpoolove, dječje bazene i čak bazene sa slanom vodom, kako bi se zadovoljile različite potrebe posjetitelja. Bez obzira jeste li strastveni plivač ili jednostavno želite uživati u vodenoj zabavi, ovdje ćete pronaći baš onaj savršen bazen za vas.

Wellness čarolija uz tretmane za potpuno opuštanje

Terme Laško nisu samo o bazenima i ljekovitim vodama, već nude i izvanredno wellness iskustvo. Wellness tretmani osmišljeni su kako bi pružili potpuno opuštanje i obnovu uma, tijela i duha. Nudi se širok spektar tretmana, uključujući: 

Osim toga, nude se i mnoge druge tehnike koje će vas osloboditi stresa i napetosti. Osim klasičnih wellness tretmana, terme Laško također nude posebne tretmane s termalnom vodom koja ima ljekovita svojstva za kožu. 

Termalni spa centar opremljen je modernom opremom, stručnim osobljem i ugodnim ambijentom koji pridonosi potpunom opuštanju. Bez obzira na to tražite li klasičan tretman ili nešto posebno, terme Laško pružaju wellness čaroliju koja će vas ostaviti osvježenima i revitaliziranima.

Zimska i ljetna čarolija u termama Laško

Terme Laško nude čaroliju tijekom cijele godine, prilagođavajući se potrebama i željama posjetitelja. Tijekom zimske sezone, ovaj raj postaje oaza za ljubitelje zimskih sportova. U blizini termi nalazi se skijalište na kojem možete uživati u skijanju i snowboardanju, dok se nakon napornog dana na stazi možete opustiti u toplim termalnim bazenima. 

YouTube video
Thermana terme Laško Wellness Spa centar

Članci u istoj kategoriji: