Wibo je nastao davne 1989., u Poljskoj koja je tada prolazila kroz mnoga ekonomska previranja. Bračni par Jadwiga Bożena i Viktor Adamczak odlučio se na hrabar pothvat. Iako nisu imali gotovo nikakvu financijsku podršku, odlučili su iskoristiti svoje poduzetničke vještine i veliku motivaciju kako bi stvorili brand koji će pružiti kvalitetnu i cjenovno pristupačnu šminku.

YouTube video

Želja da svakoj ženi, bez obzira na ekonomski status, omoguće da se osjeća zadovoljno, elegantno i bezbrižno brzo je urodila plodom te je Wibo prepoznat kao moderan i pouzdan brand. I to za mlade generacije, ali i za one starije koje umjesto novih trendova u svojoj kozmetici traže bezvremensku eleganciju i klasičnu ženstvenost.

Jaka konkurencija kozmetičkih tvrtki

Kozmetika Wibo

Kako se Wibo sve više i više penjao u popularnosti i u Poljskoj, koja se ekonomski polako oporavljala, predstavljalo jesve veću konkurenciju stranim i svjetski priznatim brendovima. A tako se glas o Wibo kozmetici širio i izvan Poljske. Ubrzo nakon osnivanja, Wibo je ostvario suradnju s poznatim lancem trgovina Rossmann.

Nastavite čitati članak na temu o kozmetika Wibo.

Članci u istoj kategoriji: