Nešto manje popularna vrsta su ekstenzije za kosu koje se postavljaju uz pomoć kopčica. Ovo se smatra jednim od najjednostavnijih načina ugradnje ekstenzija koje možete koristiti i samostalno, kod kuće, bez odlaska frizeru. 

Ova vrsta ekstenzija za kosu se stavlja i skida prema potrebi te je odlična proba u slučaju da niste sigurni trebaju li vam one ili ne te kako bi vam stajale.

Lijepljenje na kosu

Za razliku od onih na kopče, možete postaviti i ekstenzije za kosu koje se lijepe. One su nešto dugotrajnije rješenje. Ova vrsta lijepi se na postojeće prirodne vlasi uz pomoć posebno zagrijanog ljepila.

Ekstenzije za kosu

Uklanjanje ove vrste ekstenzija za kosu je također specifično te se one uklanjaju posebnom tehnikom i sredstvima, a uklanjanje rade posebno obučeni frizeri. Ova opcija ipak je nešto skuplja od onih kopču pa imajte i to umu prilikom odabira. 

Ušiveni modeli ekstenzija

Treća opcija su tzv. ušivene ekstenzije za kosu (više na https://topekstenzije.com/)kod kojih najčešće izbor pada na pravu kosu koja se dodaje vašoj prirodnoj kosi. Postupak počinje uvijanjem kose uvijačem, a zatim se umetci za kosu ušivaju kao pletenice na vrh vaše prirodne vlasi u donjem dijelu glave.

YouTube video

Ova tehnika najbolja je opcija za popunjavanje kose koja je rijetka i oštećena te se smatra najboljom opcijom ukoliko govorimo o dugotrajnosti i mogućnosti pucanja. 

Keratinski umetci za kosu

Jedna od najpopularnijih vrsta su keratinski umetci za kosu. Kod ove metode produžavanja kose, pramenovi se povezuju s prirodnom kosom uz pomoć plastične ili keratinske baze. Ovaj postupak traje nešto duže od onih ranije spomenutih, a umetanje se mora ponavljati svaka 4 mjeseca ili češće, ovisno o brzini rasta vaše prirodne kose. 

Članci u istoj kategoriji: