Sve to prati i ponuda u trgovinama te ih danas možete u njima pronaći tijekom cijele godine, mijenja se samo ponuda ovisno o dobu godine.

Kapa za vaš osobni hlad

Ljetne kape su nezaobilazan dodatak tijekom ljetnih mjeseci, kada vrijeme moramo provoditi na suncu. Osim što stvaraju sjenu na licu koja nas brani od sunca i gledanje po ljeti čini jednostavnijim, itekako mogu pomoći zaštititi kožu. 

Osim šešira, postoje i klasične sportske kape sa šiltom koje na stražnjoj strani imaju dodatak koji podsjeća na maramu. Taj se dodatak lako može zakopčati na stražnju stranu i tako vam osigurati sjenu i zaštitu od sunca i na vratu, što je pogotovo važno imate li kratku kosu ili pak kosu vezanu u rep, zbog čega je vaš vrat na otvorenom.

YouTube video

Zaštita od kiše

Iako se za zaštitu od kiše prije svega koriste kišne kabanice i kišobrani, i kape vam mogu biti od mnogo pomoći. Kapa sa šiltom za vrijeme kiše pomoći će vam zaštititi lice od raznih padalina poput kiše ili snijega. Ovo je veoma važno ako za vrijeme lošeg vremena vani morate obavljati neke poslove. 

Članci u istoj kategoriji: