Krovni nosači dodaju prostor za prijevoz

Krovni nosači su pravo rješenje za takvu vrstu problema manjka prostora ili prevoženja velikih predmeta. Oni su kao stvoreni i za duga putovanja i za prijevoz predmeta koji se nalaze izvan standardnih gabarita. Mogu poslužiti u razne svrhe, a jednom kada ih postavite na svoj automobil nećete moći zamisliti život bez ovog odličnog pomoćnika.

Kako odabrati kvalitetne nosače za auto?

Iako se čini da je kupnja krovnih nosača jednostavna i brza ipak je bolje uputiti se u neke detalje o tome kako odabrati najbolje krovne nosače za auto te kako ih najbolje iskoristiti. Krovni nosači, osim svoje osnovne uloge nošenja tereta, moraju biti i sigurni za korištenje pa se morate dobro informirati o njihovoj montaži i održavanju.

Krovne kutije
Vrlo elegantno rješenje za stvaranje dodatnog prostora u vašem automobilu su krovne kutije.

Prilikom biranja krovnih nosača morate obratiti pozornost na više stvari, a najvažnije od njih su tip montaže, njihova namjena, materijal od kojeg su načinjeni i razina sigurnosti koju pružaju.

Automobilska krovna kutija – dodatan prostor za pohranu

Vrlo elegantno rješenje za stvaranje dodatnog prostora u vašem automobilu su krovne kutije. Mogu se kupiti u mnogo veličina i modela i vrlo su učinkovite u svojoj ulozi. Jednostavne su za korištenje i dobrodošle u mnogim situacijama.

YouTube video

Idealnu kutiju nije teško pronaći ako se prije kupnje uputite u neke osnovne detalje, funkcije i zahtjeve koje dobra automobilska krovna kutija mora ispunjavati. Jedna od najvažnijih stavki prilikom kupnje (osim veličine naravno) mora biti materijal od kojeg je kutija izrađena. On mora biti:

  • izdržljiv i postojan u svim vremenskim prilikama
  • otporan na visok tlak i strujanje zraka koje se odvija prilikom vožnje 
  • što laganiji kako ne bi previše utjecao na brzinu automobila

Članci u istoj kategoriji: