Ukoliko ste u potrazi za pristupačnom, a kvalitetnom kozmetikom, Catrice je pravi izbor za vas. To je njemačka kozmetička tvrtka na čelu s Christiom Oster-Daum, koja svojom inovativnošću prati sve kozmetičke trendove, a svojom kvalitetom može parirati i proizvodima nekih luksuznijih kozmetičkih brendova. 

Catrice kozmetika pokrenuta je davne 2004. godine kada je u svom asortimanu imala tek puder, korektor i maskaru, a kasnije su u taj asortiman uvrstili i brojne druge proizvode.

Kao jedan od najpoznatijih proizvoda Catrice kozmetike istaknuo se HD Liquid Coverage tekući puder. Ovaj tekući puder karakterizira njegova lagana, prozračna i neopterećujuća tekstura koja unatoč tome pruža iznimnu pokrivnu moć i iznimnu izdržljivost tijekom svih vremenskih uvjeta i svakodnevnih aktivnosti.

Najpoznatiji kozmetički proizvodi

Kada govorimo o ovim kozmetičkim proizvodima koje je moguće pronaći i u PinkPanda web trgovini, možemo reći kako ova tvrtka danas predstavlja vrhunski kozmetički brend čije proizvode koriste brojne korisnice diljem svijeta. Ipak, neki kozmetički proizvodi Catrice istaknuli su se svojom kvalitetom zbog čega su postali bestselleri, a neki od njih su:

  • HD Liquid Coverage tekući puder
  • Liquid Camouflage
  • All Matt Plus puder
  • 1 Minute Face Perfector primer
  • Lakovi za nokte u raznim bojama, nijansama i završnicama (mat, sjajni, sedefasti, chromatic)
  • Ruževi (bullet ruževi i tekući ruževi u raznim završnicama)

Kako biste i vi ispratili sve kozmetičke trendove koje nudi kozmetika Catrice, morati ih negdje kupiti. A upravo ove bestsellere možete pronaći u web trgovini PinkPanda te ih naručiti i isprobati, sigurno nećete požaliti.

Lagana i moćna kozmetička formula

Kao jedan od najpoznatijih proizvoda Catrice kozmetike istaknuo se HD Liquid Coverage tekući puder. Ovaj tekući puder karakterizira njegova lagana, prozračna i neopterećujuća tekstura koja unatoč tome pruža iznimnu pokrivnu moć i iznimnu izdržljivost tijekom svih vremenskih uvjeta i svakodnevnih aktivnosti. Zbog toga je izbor broj jedan brojnih žena diljem svijeta. Ovaj puder dolazi u četiri različite nijanse što omogućuje svima da izaberu pravu boju za sebe. 

Puder dolazi u staklenoj ambalaži i sadrži 30 mililitara proizvoda koji se dozira uz pomoć precizne pipete koja olakšava korištenje tekućeg pudera ovako lagane i tekuće teksture kako biste iskoristili svaku kapljicu proizvoda. Ono što je važno napomenuti kod svih proizvoda s pipetom pa i ovog je to da nikada ne biste trebali pipetu naslanjati na kožu. A sve to kako nakon vraćanja pipete u ambalažu ostatak pudera ne bi bio kontaminiran eventualnim bakterijama s lica ili bakterijama koje se stvaraju oko akni na licu. 

Drugi najpoznatiji Catrice kozmetički proizvod je svakako Camouflage korektor. Zbog svoje kremaste teksture ga ne isušuje, a zbog svoje tekuće komponente ne stvara nagomilavanje proizvoda u bore.

Korektorom riješite nesavršenosti na licu

Drugi najpoznatiji Catrice kozmetički proizvod je svakako Camouflage korektor. Ovaj korektor karakterizira tekuća, a ujedno i kremasta tekstura koja savršeno odgovara za nanošenje korektora na područje ispod očiju. Zbog svoje kremaste teksture ga ne isušuje, a zbog svoje tekuće komponente ne stvara nagomilavanje proizvoda u bore i fine linije oko očiju već daje sjajno prekrivanje, zaglađuje to područje i čini ga blistavijim i zategnutijim. 

Osim toga, ova formula pogodna je i za prikrivanje sitnih nepravilnosti poput prištića ili flekica na drugim dijelovima lica.

Koncept čiste kozmetike

S obzirom da Catrice kozmetika prati najnovije kozmetičke trendove ne čudi da je u skladu s tim 2020. godine ponudila i proizvode koji prate načela tzv. čiste kozmetike (engl. pure cosmetics). Ovaj koncept podrazumijeva postizanje prirodnog izgleda kože uz pomoć kozmetičkih proizvoda, a glavni uvjet korisnica je da proizvodi budu jednostavni za upotrebu, a da su maksimalno efikasni u svojoj namjeni. U tom smislu kozmetika Catrice u svom asortimanu nudi proizvode koji imaju odlike četiri iduća trenda:

  • Redefinition of beauty
  • Clean&Worry- trend koji zastupa prirodnost svih proizvoda i izgleda lica nakon korištenja proizvoda, a sve u skladu s ekološkim odnosom prema okolišu i životinjama
  • Skinfluence- trend koji nudi proizvode s njegujućim sastojcima
  • Convenience+ – trend koji nudi proizvode koji su jednostavni za korištenje, a koji pružaju dugotrajne rezultate

Možemo tako zaključiti kako Catrice kozmetika slijedeći ovaj kozmetički trend u svom asortimanu nudi kontrastne trendove među kojima svi mogu izabrati nešto za sebe. Ili ih pak prilagoditi svojim potrebama ili pak prilikama za koje se dotjeruju. Tako za svakodnevni look mogu izabrati lagane proizvode koji pružaju prirodan izgled, dok primjerice za posebne prigode poput vjenčanja ili rođendana mogu izabrati efektnije proizvode koji im daju mogućnost eksperimentiranja i dugotrajne rezultate.

S obzirom da Catrice kozmetika prati najnovije kozmetičke trendove ne čudi da je u skladu s tim 2020. godine ponudila i proizvode koji prate načela tzv. čiste kozmetike (engl. pure cosmetics). Ovaj koncept podrazumijeva postizanje prirodnog izgleda kože uz pomoć kozmetičkih proizvoda, a glavni uvjet korisnica je da proizvodi budu jednostavni za upotrebu, a da su maksimalno efikasni u svojoj namjeni.

Jednim klikom do kozmetike na PinkPanda web shopu

Jedan od najpoznatijih kozmetičkih web shopova u Hrvatskoj je svakako PinkPanda. Ova internetska trgovinama svim ljubiteljima kozmetike omogućuje kupnju velikog broja kozmetičkih proizvoda različitih brendova i njihovu dostavu na kućnu adresu. 

YouTube video

Ono što je vrlo karakteristično za PinkPanda web shop su i pokloni koje korisnice nerijetko dobivaju kao i brojne akcije, popusti i pogodnosti za vjerne korisnike. A to je još jedan od razloga zašto se velik broj korisnica odlučuje na kupnju kozmetičkih proizvoda upravo preko PinkPanda internetske trgovine.

Članci u istoj kategoriji: