Dio promotivnog materijala

Kao što je prethodno spomenuto, zanimljive majice s natpisima u današnje vrijeme nerijetko su i dio promotivnog materijala te uz kemijske olovke i papirnu konfekciju pripadaju najpopularnijim proizvodima u te svrhe. Razlog tome je njihova pristupačna cijena u nabavi zbog koje tvrtke svoj logo tiskaju na dugim ili kratkim majicama kao dio uniforme svojih zaposlenika kako bi bili prisutniji na tržištu i uvijek na oku potencijalnih klijenata i poslovnih partnera. 

Budite kreativni pri kreiranju odjeće

Ukoliko se ne bavite marketingom, ali vas majice s natpisom privlače, odlično rješenje je da napravite svoju majicu i poklonite je prijatelju, obitelji ili drugim dragim osobama kao dio rođendanskog ili nekog drugog prigodnog poklona. Naime, danas postoji velik broj web stranica koje osim gotovih modela nude i opciju da napravite svoju majicu samostalno. Nakon toga na nju možete aplicirati željeni natpis ili sliku. 

Popularizacijom majica s natpisom koje su svoj razvoj započele 80-ih godina 20. stoljeća, one su polako, ali sigurno postale izraz identiteta osobe koja ih nosi.

Majice kao dio identiteta

Popularizacijom majica s natpisom koje su svoj razvoj započele 80-ih godina 20. stoljeća, one su polako, ali sigurno postale izraz identiteta osobe koja ih nosi. Tome je tako zbog toga što su se one prvenstveno nosile na koncerte i slične manifestacije kao znak poštovanja ili obožavanja određenog glazbenika ili grupe. 

YouTube video

Kasnije su se na njima počeli pojavljivati i drugi natpisi vezani uz podršku organizacijama, idejama, stavovima pa su postale odraz identiteta cijelih skupina ljudi. Ti ljudi su upravo kroz t-shirts slali određenu poruku svijetu. Tu praksu preuzele su i brojne poznate modne kuće koje su počele izrađivati modele s natpisom svojih tvrtki, određenim motivima i slikama i koji su postupno postali ultimativni must have svih koji slijede modne trendove, što se zadržalo do danas.

Članci u istoj kategoriji: