Lusteri, baš kao i druga rasvjetna tijela imaju vrlo velik utjecaj na kompletan izgled svake prostorije kao i na ugođaj i atmosferu u njima.

Lusteri su u prošlosti postavljani isključivo u prostorijama od većeg značaja, kao što su primjerice dnevne sobe u kojima se najviše boravi i u kojima se ugošćuju posjetitelji.

No, ta tradicija se je promijenila, na opću radost svih ljubitelja ovih rasvjetnih tijela i danas se ona postavljaju u gotovo svaku prostoriju, pa čak, vjerovali ili ne i u kupaonicu.

Lusteri

Lusteri za svaki kutak doma

Postavljanje lustera u svaku prostoriju u domu može djelovati groteskno. Ali, zašto ne iskoristiti čari ovih rasvjetnih tijela i ne uživati u svakom kutku doma u čaroliji koju oni donose?

YouTube video

Zapravo, mnoštvo je opravdanih razloga zbog kojih bi se lusteri trebali što više koristiti. Ova rasvjetna tijela svojom glamuroznošću mogu uspješno transformirati svaku, pa i onu skromnije dekoriranu prostoriju i pridonijeti dašku glamura i elegancije. Oni mogu oživjeti svaki prostor i najdosadniju sobu transformirati u raskošnu „kraljevsku palaču”.

Članci u istoj kategoriji: