Majice su već godinama omiljeni predmet kupnje ljudi svih generacija i nikada neće izaći iz mode zbog svoje svestranosti, praktičnosti, udobnosti, ali i mogućnosti stvaranja bezbroj kombinacija na njima pomoću tiskanja. Natpisi za majice pomoći će vam da se izrazite i budete unikatni!

Sami dizajnirajte svoju majicu

Natpisi za majice odlično su i kreativno rješenje za sve ljubitelje mode koji vole sami dizajnirati svoju odjeću i koji vole nositi personalizirane odjevne predmete koji ih izdvajaju od ostalih. Među najpopularnijim personaliziranim majicama danas svakako su majice s natpisima jer vam omogućuju da sami smislite svoju kreativnu poruku ili iznesete svoje mišljenje na ovom popularnom komadu odjeće.

Ako ste kreativna osoba koja voli pokazivati svoj stav iskoristite mogućnost stvaranja svog dizajna i natpisa za majice koji će ostaviti upečatljiv dojam na ljude oko vas. Na vama je samo da odaberete vrstu majice koju želite personalizirati, odaberete:

  • boju tkanine 
  • materijal 
  • potrebnu veličinu

Nakon smišljanja svog kreativnog natpisa možete se prepustiti profesionalcima u studiju za tisak na majice koji će izraditi vašu kreaciju i ispuniti sve vaše želje.

Majice s natpisom jako su popularne i kod školaraca, osobito kod srednjoškolaca koji slave norijadu i majice koriste kao platno za izražavanje svojih mišljenja i stavova o školi, mladosti i politici.

Natpisi za majice kao odličan poklon

Natpisi za majice izvrsna su prilika i za stvaranje poklona za vaše najmilije i sve osobe koje volite. Ako želite napraviti zabavan poklon za članove obitelji, prijatelje ili romantičnog partnera nemojte se dvoumiti već investirajte u ovaj kvalitetan i osoban poklon. Vi najbolje poznajete svoje bližnje pa vam neće biti teško smisliti natpis za majicu koja će govoriti o karakteru osobe, njegovom omiljenom hobiju, omiljenom bendu ili slično. 

Izrada majice s natpisom odličan je izbor i za šaljivi poklon za kolege na poslu, šefa ili šeficu. Dobar je poklon za umirovljenje ili odlazak kolega na novo mjesto jer će tu osobu uvijek podsjećati na bivše kolege i kolektiv u kojem je radila. 

Majice za norijadu

Majice s natpisom jako su popularne i kod školaraca, osobito kod srednjoškolaca koji slave norijadu i majice koriste kao platno za izražavanje svojih mišljenja i stavova o školi, mladosti i politici. Ove su majice posebno lijepa uspomena na školske dane i svi ih rado ponovno vade kako bi se prisjetili svoje mladosti. 

Velik broj zaljubljenika u ove majice dolazi i iz svijeta glazbe pa ako i vi imate svog omiljenog glazbenika ili bend i želite da to zna čitavi svijet tada jednostavno kreirajte natpis i uživajte u svojoj novoj majici. 

Birajte između gotovih predloška

Još jedna odlična prednost kada se biraju natpisi za majice je da postoje gotovi predlošci šaljivih natpisa, mudrih misli, citata i slično, koje možete iskoristiti u slučaju da trenutno nemate inspiracije ili ste u gužvi s vremenom. Jednostavno izaberete boju, veličinu i natpis i vaš je poklon gotov u nekoliko minuta.

Majice s natpisima imaju veliku ulogu i kao dio promotivnog materijala tvrtki, i pomoću njih je moguće osigurati jako dobru i učinkovitu reklamu po vrlo povoljnim cijenama. Takve majice s natpisima možete pokloniti:

  • svojim poslovnim partnerima
  • djelatnicima svoje tvrtke kao radnu odjeću
  • svojim kupcima kako bi im zahvalili za vrijednost i suradnju 

Ako se odlučite za ovakav poslovni potez nemojte štedjeti na kvaliteti: izaberite majice i tisak koji će svojom kvalitetom, izgledom i dugotrajnošću govoriti o kvaliteti vaše kompanije.

Još jedna odlična prednost kada se biraju natpisi za majice je da postoje gotovi predlošci šaljivih natpisa, mudrih misli, citata i slično, koje možete iskoristiti u slučaju da trenutno nemate inspiracije ili ste u gužvi s vremenom. Jednostavno izaberete boju, veličinu i natpis i vaš je poklon gotov u nekoliko minuta.

Majice za parove –  ispričajte svijetu svoju ljubavnu priču

Ako tražite udoban i praktičan poklon za voljenog ili voljenu majica za parove je jedna od najzanimljivijih mogućnosti. Uparene majice izrazit će vaše zajedničke osjećaje bez da išta kažete, a vrlo ih je lako kreirati.

Majice za parove obično koriste slične slike, crteže ili natpise no ponekad se takve majice i nadovezuju jedna na drugu.

Postoji nekoliko mogućnosti izrade majica za parove, a takve majice obično imaju zajedničke elemente. Obično se izrađuju u istom stilu i obliku te su iste boje kako bi već pri prvom pogledu stvorile dojam povezanosti osoba koje ih nose.

Majice za parove obično koriste slične slike, crteže ili natpise no ponekad se takve majice i nadovezuju jedna na drugu. Takve su majice jako zanimljive jer se natpis na jednoj majici ne može odgonetnuti dok se ne pročita ostatak na drugoj majci. Takvi zajednički natpisi govore o povezanosti osoba koje ih nose i šalju poruku okolini o važnosti njihovog odnosa.

YouTube video

Majice za parove se često kupuju i tematski, za Valentinovo, za zajedničke proslave poput godišnjice braka ili slične obljetnice važnih događaja. Vrlo jednostavan i efektan dizajn majice je srce, simbol ljubavi. Majice za parove sa slikom srca napravljene su tako da se jedna polovica srca nalazi na jednoj, a druga polovica na drugoj majici, te da zajedno tvore savršeno spojeno srce.

Članci u istoj kategoriji: