Original tinte

Tinta za printer je vrlo bitna za kvalitetan ispis, a na tržištu možete nabaviti originalne i zamjenske tinte za pisač. Originalna tinta je skuplja jer nju potpisuje proizvođač printera koji time garantira kvalitetu ispisa. Ujedno, on je jedini koji smije proizvoditi tintu pod imenom svoje tvrtke. Original tinta je uvijek najbolji izbor za one koji žele biti sigurni da će tinta uvijek biti kvalitetna kao i prilikom prvog ispisa.

Zamjenske tinte

Zamjenske tinte proizvode kompanije koje nisu vezane uz pravog proizvođača i njihova je glavna prednost povoljna cijena. Kupac zamjenske tinte mora biti svjestan da kvaliteta ispisa kod takvih tinti ne može biti iste kvalitete kao kod originalne tinte te da su pogreške u ispisu uvijek moguće u tom slučaju.

HP je jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača printera i ujedno i među najboljim proizvođačima tinti za printere.

HP vrhunska tinta za printer

Ako ste odabrali HP pisač niste pogriješili u svom odabiru jer su pisač i tinta za HP printer najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu. HP je jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača printera i ujedno i među najboljim proizvođačima tinti za printere. Tinta za HP printer odlikuje se vrhunskim performansama, kvalitetom ispisa i pristupačnom cijenom. Jednostavna je za izmjenu i korištenje i neće vas iznevjeriti krajnjim proizvodom.

YouTube video

HP printeri su iznimno kvalitetni

Osim što je tinta za HP printer izvrsne kvalitete, moramo spomenuti i ekološku stranu HP tinti. Hewlett-Packard je kompanija koja je izuzetno ekološki orijentirana u svim segmentima svoje proizvodnje, pa tako i u proizvodnji printera. Greenpeace je HP već nekoliko puta izdvojio kao najzelenijeg proizvođača električne opreme i uređaja, a dio tog „zelenila“ su i HP tinte za printer.

Članci u istoj kategoriji: