Inverter klima uređaja

Energetski razred pokazuje koliko energije koristi klima i na njega znatno utječe inverter, a može biti ključna stvar za odabir klime. Njegov zadatak je da kontrolira rad kompresora i tako regulira temperaturu. Energetski razredi A++ i  A+++ su najbolji odabir, jer godišnja ušteda može biti i veća od 1000 kn!

Klima za stan
Energetski razred je vrlo bitan kod odabira klime

Rezultati koje postižu klima uređaji s inverterom su i do 50% uštede energije, što je izrazito puno. Kada klima postigne željenu temperaturu, inverter smanji snagu za njeno održavanje i zbog toga je prednost ne gasiti ovakve klime, jer u početku rada troše najviše energije. Postoje još neke prednosti koje imaju, a to je niža buka koju proizvodi i veći radni vijek uređaja.

Prealpi klima uređaji

Ako planirate postavljanje klime i tražite kvalitetne jedinice za vaš stan, tada možete zaviriti u ponudu Prealpi klima u kojima se ističe marka Hitachi. Zbog izrazito dobre kvalitete i niske potrošnje energije, predstavlja odličan odabir za svaki stan i biti će vaš dugogodišnji prijatelj.

YouTube video

Klima se mora birati pažljivo, jer ušteda na kupnji ne znači dobar odabir i stvarnu uštedu. Jeftine klime mogu trošiti znatno više energije i češće se kvariti, a uz sve to ne pružati dobar rad. Zbog toga će se trošak na 2-3 godine znatno uvećati i vrlo vjerojatno ćete žaliti što od početka niste birali dobru kvalitetu. Uz savjete koje smo vam ponudili kroz tekst vjerujemo da sada imate više informacija o nekim bitnim stvarima koje morate paziti kod odabira, a ujedno se nadamo da smo vam pomogli.

Ako tražite klimu zavirite u asortiman Prealpi i pronađite najbolji uređaj za grijanje ili hlađenje vašeg doma.

Prirodni kamen u kupaonici

Prirodni kamen je nezamislivo lijep dekorativni element

Ljepota i trajnost osnovna su obilježja koja krase prirodni kamen i najvažniji razlozi zašto je kamen među najpoželjnijim građevnim materijalima. Riječ je o vječnom materijalu koji se danas koristi u obliku kamenih obloga pomoću kojih se oblažu podovi, zidovi, stepenice ili slično.

Članci u istoj kategoriji: